duminică, 7 ianuarie 2007

Miracle


lumea e plina de miracole. si da, ele sunt adevarate miracole, doar k lumea a devenit prea egoista sa observe toate miracolele care ne inconjoara. ne-am obisnuit cu toate acestea si ni se par banale. dar fiecare rasarit de soare e un miracol, fiecare picatura de ploaie, fiecare raza de soare, fiecare zi, fiecare asfintit. toate acestea sunt pur si simplu miracole. noi suntem k niste furnici pe acest pamant. si pana la urma, lumea privita in ansamblu nu se va schimba in functie de ceea ce i se intampla fiecaruia. exsitenta noastra e asa de mica si neinsemnata. si cand te gandesti k exista vietati si mai mici decat noi. in acest univers infinit, ar trebui sa consideram insasi existenta noastra un adevarat miracol. poate k pana la urma, exista cineva acolo sus, cineva care are grija d noi si are grija de toate.
exista atatea lucruri frumoase pe acesta lume, insa nu avem niciodata timp sa ne oprim din ceea ce facem si sa le privim pe fiecare in parte. timpul, existenta noastra nu este infinita. ar trebui sa vedem cate putin din toate. sa intelegem lumea acesta asa cum este ea: simpla si complexa totodata. cred k m-am indragostit de viata. si de aer. si de apa. si de acest pamant. e atat de trist faptul k nu stim sa apreciem tot ce avem. [fucking in love:x] *take care*


You're my life's one Miracle,
Everything I've done that's good
And you break my heart with tenderness,
And I confess it's true
I never knew a love like this till you....

2 comentarii:

 1. :x cat ma bucur sa te vad asa fericita :x:X

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa stii ca miracolele chiar exista,daca crezi cu adevarat[scuzati cacofonia]!Am avut parte de unul acum un an si nu mint,chiar a fost pe bune.
  PS:Tocmai ti-am descoperit blog-ul si imi place mult.
  Am ce citi zilele astea;))
  Bravo:*

  RăspundețiȘtergere