joi, 5 februarie 2015

Ce ma face fericita

Lucrurile cele mai marunte ma fac cel mai fericita.

Pentru ca sunt acele lucruri marunte, care te iau prin surprindere si pe cat de neinsemnata e intamplarea, cu atat de mult iti influenteaza starea de bine si te binedispune. Iar acest fenomen se replica si ni se intampla fiecaruia dintre noi.

Stii zambetul inconstient pe care il afisezi atunci cand vine ziua de salariu, sau cand te urci in masina abia scoasa de la spalatorie, si miroase a nou, din nou :). Cand stii ca dupa ziua lunga de munca, te asteapta o iesire la film cu cea mai buna prietena, sau cand te trezesc pupacelile catelului. Sunt acele gesturi si intamplari micute din care se formeaza viata de zi cu zi, pe care le incadram in rutina zilnica, dar tocmai din cauza lor nu avem parte de rutina, ci de fericire. Cand nu te mai concentrezi asa de tare pe un "maine" mai fericit, mai bun din orice punct de vedere crezi tu ca ar fi mai bun, atunci incepi sa traiesti.

Azi zambesc pentru ca traiesc, respir un aer rece de februarie, care incepe sa semene cu cel de primavara, ma bucur de tot ce am, caci sunt o norocoasa, si pentru ca stiu ca zambetul e molipsitor si vreau sa il dau mai departe. O simpla expresie a buzelor, curba care formeaza acel zambet iti poate schimba complet perspectiva si abordarea fata de ziua de azi, saptamana ce abia incepe, sau se termina si orice moment de cumpana pe care il ai in fata ta. Abordarea provocarilor e singura diferenta intre oamenii din viata noastra.

Nu astepta sa se schimbe ceva in viata ta, ci decide tu cand si ce se schimba!
It feels good to have control, doesn't it?

Iulia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu